Ruime gerenoveerde woning met 4slpk, plunge pool en buitenlounge @Erpe-Mere, Vijverstraat 11

€ 495000

Ruime gerenoveerde woning met 4slpk en plunge pool te Erpe-Mere

Deze totaal gerenoveerde woning (250m2 bewoonbaar) bevindt zich te Erpe-Mere, op 10 min. van het centrum van Aalst en vlakbij invalsweg E40. Op de gelijkvloers bevindt zich de ruime leefkamer en eetplaats met een direct zicht op de volledig uitgewerkte buitenleefruimte. Deze beschikt over een verwarmde plunge pool & luxueus uitgewerkte lounge met houthaard (BBQ) en bar gedeelte. Deze staat ook in direct contact met de open keuken die uitgewerkt is met luxueuze materialen (travertin werkblad, gelakte deuren, authentiek werkeiland, fornuis met meerdere ovens, etc). Tevens is de lounge ook rechtstreeks verbonden met een fitnessruimte/polyvalente ruimte met douche en omkleed gedeelte. Aan de keuken is nog een open bijkeuken voorzien waar de mogelijkheid bestaat ingemaakte kasten te laten bijmaken door ons. Alsook is nog een gastentoilet en een doorgang naar een inpandige garage. De luxueuze trap is de eyecatcher van de woning en geeft uit op een grote open hal op de eerste verdieping. Daar is nog een tweede gastentoilet, 2 volwaardige slaapkamers en een grote badkamer die uitgerust is met een dubbele lavabo, uitgewerkt in blauwsteen, een grote inloopdouche en een vrijstaand bad. De douche is uitgewerkt in mortex en beschikt over een op maat gemaakte keramische douchebak. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping waar nog 2 volwaardige slaapkamers aanwezig zijn.

TROEVEN: dak geïsoleerd, nieuwe dakgoten geplaatst, nieuwe betonnen vloerplaat met isolatie, isolatie voorgevel langs de binnenzijde, zij-en achtergevel geïsoleerd met EPS en afgewerkt met sierpleister, totaal vernieuwde elektriciteit en sanitair, nieuw binnen en buitenschrijnwerk, fineerparket op de verdiepingen, fitnessruimte, buitenlounge met plunge pool, parkeerplaats voor de woning, inpandige garage.

TOPSCORE EPC: 143 kWh/m²

Zoals altijd levert Zacasa Home blanco keuringsattesten af bij de verkoop!

Open leefruimte met eetplaats die toegang geeft naar de buitenlounge met plunge pool.

Open geïnstalleerde keuken afgewerkt met luxueuze materialen: travertin werkblad, gelakte deuren, authentiek werkeiland, fornuis met meerdere ovens,…

Optioneel : op maat gemaakte bijkeuken (dit kan nog volledig aangepast worden naar eigen wens)
Mogelijkheid tot inbouwen koelkast, diepvriezer, wasmachine en droogkast, wasmanden, extra inbouw toestellen, bergruimte, werkbladruimte etc)
Fitness ruimte met douche en omkleed gedeelte.

Plunge pool met luxueus uitgewerkte lounge met houthaard en bar gedeelte.

Nachthal eerste verdieping.

De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is uitgerust met een dubbele lavabo, uitgewerkt in blauwsteen, een grote inloopdouche met op maat gemaakte douchebak en een vrijstaand bad.

2 slaapkamers op de eerste verdieping.

2 slaapkamers op de tweede verdieping (met vaste trap).

Troeven

Dak geïsoleerd met onderdak en dampscherm

Nieuwe betonnen vloerplaat met isolatie

Inpandige garage met automatische poort

Isolatie voorgevel langs de binnenzijde

Zij- en achtergevel geïsoleerd met EPS en afgewerkt met sierpleister

Nieuwe condensatieketel

Plunge pool met luxueus afgewerkte buitenlounge

Totaal vernieuwde elektriciteit en sanitair

Nieuw binnen en buitenschrijnwerk

Nieuwe dakgoten