Gerenoveerde woning @Erpe-Mere, Vijverstraat 9

Verkocht

Gerenoveerde woning met 3slpk en tuin te Erpe-Mere

Deze woning (150m2 bewoonbaar) bevindt zich te Erpe-Mere, op 10 min. van het centrum van Aalst en vlakbij invalsweg E40. Op de gelijkvloers bevindt zich een gastentoilet, een volledig geïnstalleerde open keuken (combi-microgolfoven, inductiekookplaat, ingewerkte dampkap). Daarnaast is de eetplaats en zitruimte gescheiden door een doorkijkhaard met voorziening voor tv. Alsook bevindt zich op het gelijkvloers al een eerste slaapkamer met aansluitend de badkamer. Deze  beschikt over een dubbele lavabo met op maat gemaakte spiegel over de volle wand, bad en grote inloopdouche. Er is ook een berging aan de voorzijde van de woning met automatische poort, dit voor het makkelijk binnenbrengen van boodschappen, stallen van fietsen en ev. moto. Dit biedt als extra voordeel een vaste parkeerplaats op straat.  Op de eerste verdieping zijn nog 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 al een ingemaakte dressing geniet. De tuin is 50 m2 en is deels betegeld voor terras. De rest van de tuin kan aangelegd worden naar keuze.

TROEVEN: dak geïsoleerd, nieuwe dakgoten geplaatst, nieuwe betonnen vloerplaat met isolatie, isolatie voorgevel langs de binnenzijde, zij-en achtergevel geïsoleerd met EPS en afgewerkt met sierpleister, totaal vernieuwde elektriciteit en sanitair, nieuw binnen en buitenschrijnwerk, fineerparket op het 1ste verdiep, slaapkamer op de gelijkvloers met aanpalende badkamer, parkeerplaats voor de woning.

TOPSCORE EPC: 139 kWh/m²

Zoals altijd levert Zacasa Home blanco keuringsattesten af bij de verkoop!

Eetplaats met leefruimte gescheiden door een doorkijkhaard.

Open geïnstalleerde keuken (combi-microgolfoven, inductiekookplaat, ingewerkte dampkap, zwarte spoelbak met bijhorende kraan).

De badkamer beschikt over dubbele lavabo met op maat gemaakte spiegel over de volle wand, bad en grote inloopdouche.

De eerste slaapkamer (aanpalend aan de badkamer).

Nachthal eerste verdieping.

De 2 volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan één met ingemaakte dressingkast.

Tuin met aangelegd terras.

Technische ruimte/berging met automatische poort.

Troeven

Dak geïsoleerd met onderdak en dampscherm

Nieuwe betonnen vloerplaat met isolatie

Parkeerplaats

Isolatie voorgevel langs de binnenzijde

Zij- en achtergevel geïsoleerd met EPS en afgewerkt met sierpleister

Nieuwe condensatieketel

Aangelegd terras

Totaal vernieuwde elektriciteit en sanitair

Nieuw binnen en buitenschrijnwerk

Nieuwe dakgoten