Gerenoveerde half open bebouwing @Oordegem, Stichelendries 44

Verkocht

Gerenoveerde half open bebouwing met 3slpk en aangelegde tuin te Oordegem

Deze half open bebouwing bevindt zich te Oordegem, op 10 min. van het centrum van Aalst en genoot van een totale renovatie. De voordeur is bereikbaar via de aangelegde oprit, daarnaast is ook een terras en de tuin aangelegd. Op de gelijkvloers bevindt zich een op maat gemaakte luxueus geïnstalleerde keuken met eiland (toestellen: combi-microgolfoven, groot inductievuur, inbouwdampkap van Novy, zwarte spoelbak met bijhorende design kraan, nis voor een eventuele inbouwkoelkast is voorzien). Achter de keuken is de bijkeuken (wasplaats, maatwerk) weggewerkt aan de hand van een doorloopdeur. Deze ruimte is volledig ingericht en voorzien voor aansluiting wasmachine en droogkast op hoogte, tevens bereikbaar via de achterdeur.

Aansluitend aan de open keuken is de eetplaats en leefruimte voorzien, beiden met tv aansluiting. In het gesloten gedeelte op de gelijkvloers treffen we een gastentoilet en de masterbedroom aan met aanpalende badkamer en ingewerkte make-up tafel/bureau. De badkamer is uitgerust met lavabomeubel en een grote inloopdouche, hierbij hebben we gebruik gemaakt van grote keramische design panelen.

Via de stalen trap komen we op het eerste verdiep waar zich nog 2 ruime slaapkamers bevinden en een 2de badkamer. Deze beschikt over een dubbele lavabo, vrijstaand bad, toilet en inloopdouche.

TROEVEN: dak geïsoleerd, nieuwe betonnen vloerplaat met isolatie, isolatie voorgevel langs de binnenzijde , zij-en achtergevel geïsoleerd met EPS en afgewerkt met sierpleister, ruime parkeerplaats voor 4 wagens, aangelegde tuin, terras en grasmatten, totaal vernieuwde elektriciteit en sanitair, nieuw binnen en buitenschrijnwerk, fineerparket op het 1ste verdiep, nieuwe dakgoten geplaatst, toiletten aangesloten op regenput met drainage, slaapkamer op de gelijkvloers met aanpalende badkamer, voorziening kabels voor het maken van een dressing in de slaapkamer, tevens kabels voorzien voor het installeren van een automatische poort met parlofoon,…

TOPSCORE EPC: 155 kWh/m²

Zoals altijd levert Zacasa Home blanco keuringsattesten af bij de verkoop!

Sfeerbeelden buiten (aangelegd terras, oprit en tuin).

Open leefruimte.

Open, op maat gemaakte geïnstalleerde keuken (toestellen: combi-microgolfoven, groot inductievuur, inbouwdampkap van Novy, zwarte spoelbak met bijhorende design kraan, nis voor een eventuele inbouwkoelkast is voorzien).

Bijkeuken (wasplaats, op maat gemaakt) met nis voor het plaatsen van een wasmachine & droogkast.

Masterbedroom op de gelijkvloers met make-up/bureauhoekje en aanpalende badkamer. Voorziening voor een dressing aanwezig maar nog niet geplaatst, hieronder geven wij u een idee hoe de masterbedroom er kan uitzien.

De badkamer op de gelijkvloers is uitgerust met lavabomeubel en een grote inloopdouche, hierbij hebben we gebruik gemaakt van grote keramische design panelen.

Slaapkamer 2/badkamer (eerste verdieping).

Slaapkamer 3 (eerste verdieping).

Badkamer op de eerste verdieping met dubbele lavabo, vrijstaand bad, toilet en inloopdouche.

Technische ruimte.

Troeven

Dak geïsoleerd met onderdak en dampscherm

Nieuwe betonnen vloerplaat met isolatie

Rustige ligging

Isolatie voorgevel langs de binnenzijde

Zij- en achtergevel geïsoleerd met EPS en afgewerkt met sierpleister

Ruime parkeerplaats voor 4 wagens

Nieuwe condensatieketel

Aangelegde tuin, terras en grasmatten

Totaal vernieuwde elektriciteit en sanitair

Nieuw binnen en buitenschrijnwerk

Toiletten aangesloten op regenput met drainage

Nieuwe dakgoten