Huis Verkopen? Contacteer ons via [email protected] of 0472 07 00 00

Verkocht : Aalst

Verkocht : Aalst

Project Beschrijving

Dit prachtig ingericht pand is gelegen in een rustige eenrichtingsstraat in het centrum van Aalst, en werd ingericht met de beste materialen.

De bruikbare vloeroppervlakte bedraagt liefst 254 m2. Een must voor wie van licht en ruimte houdt ! De inkomhal op het gelijkvloers geeft enerzijds toegang tot de garage aan de linkerzijde , en anderzijds tot de 

praktijkruimte aan de rechterzijde van de woning. Deze praktijkruimte is ingedeeld in 2 bureauruimtes, een apart toilet, bergruimte en een gezellige stadskoer. Aansluiting voor het plaatsen  van douche en kitchenette zijn eveneens voorzien.

Door deze aansluitingen kan deze praktijkruimte eveneens aangewend worden als studio met slaapkamer, apart toilet, leeftuimte met kitchenette en koer, en een badkamer met douche.

Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot een apart toilet, een zeer ruime en klare woonkamer met ingewerkt terras, een bering/wasplaats en een zeer ruime, hyper-ingerichte keuken.

Deze is o.a. voorzien van een vaatwas, heteluchtoven, ijskast met vriesvak, wijnkoeler, etc. 

Op de tweede verdieping beschikt de woning over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Beide badkamers zijn voorzien van een badkamermeubel en toilet. De ene badkamer is voorzien van een bad, de andere van een douche. Nieuwe

centrale verwarming op aardgas, nieuwe ramen, gevelbepleistering, nieuw dak, volledige betonconstructie, elektriciteit wordt 100 % conform afgeleverd. EPC 142 kWh/m2.

Voordelen

  • Onmiddellijke verkoop van uw woning
  • Tegen een correcte prijs
  • Een betrouwbare partner
  • Zonder tussenpersonen
  • Een professionele aanpak

Contactinformatie