WIJ KOPEN

Wij verzekeren u een eerlijke en correcte prijs, en een mooie toekomst voor de woning en de toekomstige eigenaars.

Wij renoveren

Woningen op leeftijd, maar met nog heel wat pit en potentieel, daar houden we van! Met kwalitatieve materialen stoppen wij de woning in een modern jasje.

Wij verkopen

Geen lange wachttijden, geen talloze huisbezoeken en geen commissie. Maar wel een vlotte verkoop die onmiddellijk kan plaatsvinden.

Huis verkopen zonder makelaar? Zonder twijfel

Uw huis verkopen? Dat is een grote beslissing. Die beslissing maakt u met Zacasa als partner. U heeft niet eens een makelaar nodig. Zacasa verkoopt uw woning zonder tussenpersonen. Al jarenlang koopt, renoveert en verkoopt Zacasa huizen in de regio rond Aalst. Zacasa zorgt ervoor dat u onmiddellijk uw woning kunt verkopen, tegen een correcte prijs. Dit doen zij met ongeëvenaarde passie en vakkennis. Zacasa is uw betrouwbare partner met professionele aanpak, zonder tussenpersonen. Uw huis verkopen zonder makelaar? Dat doet u met Zacasa.

Mi casa, Zacasa

Uw woning verkopen via Zacasa? Dat is eenvoudig. Contacteer Zacasa over uw woning. Een Zacasa verantwoordelijke spreekt met u af om uw woning te bezichtigen. Hierna brengt Zacasa een vrijblijvend bod op uw woning, er zijn dus geen verplichtingen. Zacasa houdt van woningen met geschiedenis. Woningen op leeftijd, maar met nog heel wat pit en potentieel. Het doel van Zacasa is om van uw huis een modern en instapklaar geheel te maken. Uw huis is klaar voor zijn volgende transformatie, en dat doet Zacasa als de beste. Zacasa transformeert oude pareltjes om tot droomwoningen. Huis verkopen zonder makelaar? Zacasa maakt het mogelijk. Wie zijn woning aan Zacasa verkoopt, krijgt meteen een eerlijke prijs. Geen lange wachttijden, geen talloze huisbezoeken en geen commissie. Maar wel een vlotte verkoop die onmiddellijk kan plaatsvinden. Vul snel het contactformulier in en maak een afspraak.

Maak de stap

Huis verkopen zonder makelaar? Zacasa helpt u graag verder. Contacteer ons snel en wij maken u graag een bod.